Adventstur 2017

lørdag 9. desember 2017, 14:00 - 18:00

Informasjon

adventstur2016 – Kopi_klipp - Klikk for stort bilde

Snøen kryp nedover fjellsidene, og nissen i meg tek til å rykke i lenkene! 😂


Nå går det mot advent, og ny tur for å sjå etter nissene på Tundramoen. Håper på snø og godt vintervèr i år, sjølv om det vart ein bra tur utan det i 2016!
5. turen i år, så da må eg sjå om eg finn på ein ny vri, men ellers er opplegget som før. Eg ordner med bål, kaffe på svartkjel, og (forhåpentligvis) nisser, så kan alle andre ta med gode klede, sitteunderlag, kopp til kaffe, mat, drikke og festhumør! Det er òg lurt å ta med lykt, for det kan bli mørkt å gå attende til bilane. 🎅

For nye interesserte er dette ein tur som passer for alle som liker å ut på tur, syns nisser er spennende, og ønsker å få ein kickstart på julefølelsen! Det er tilrettelagt for små barn som trur på nissen, men det har òg auka på med vaksne som blir med utan barn. Turen er omlag 1 km ein veg, og er vi like heldige som før blir det brøytt/grusa e.l. i forkant, slik at det blir mogleg for dei som av ymse årsaker ikkje kan gå på eigne bein å bli med på tur! Sjansa er ganske stor for at får sjå nisser rundt omkring i skogen, og så langt har Tundradalsnissen teke turen for å dele ut godteri til alle ungane kvar gong!
Ved turmålet, ei tjæremile, har vi bål, slik at folk kan grille pølser etc., mat tek alle med sjølv! 

Arrangementet er gratis, og sponset av DNT.

Kontaktinfo

Turid Eiesar

Tel: 472 86 886 / teiesar@hotmail.com

Nettside

Sted

Tundramoen
 

Kontakt

Turid Eiesar
 

Turid Eiesar
Legg til hendelsen i din kalender