Søknadsfrist UNGE TALENT visuell kunst!

torsdag 15. desember 2022, Hele dagen

Informasjon

LAST NED FOR MEIR INFO HER OG FOR PÅMELDING (PDF, 481 kB)

“Unge talenter” er et tilbud til ungdom i Gudbrandsdalen i alderen 13-19 år som har en sterk interesse og motivasjon for å utvikle seg innen kunst og kunsthåndverk. Talentutviklingsprogrammet er ikke ment å erstatte tilbud som kulturskole eller lignende tilbud, men komme i tillegg – for å gi ekstra inspirasjon til egenutvikling, gi elevene muligheten til å treffe likesinnede og motiveres av hverandre.
Tilbudet organiseres av kulturskolene i Nord- og Midt-Gudbrandsdalen i samarbeid med Galleri Ullinsvin, samt musikk- og danselinja på Vinstra vidaregåande skule. Midlene kommer i hovedsak fra Sparebankstiftelsen via Norsk Kulturskoleråd, og suppleres med en kommunal andel og egenandeler fra elevene.

  • De som blir tatt inn som elever i “Unge talenter” forplikter seg til å møte på lørdagssamlingene.
  • Elevene betaler en egenandel på kr. 1.000, -. Fravær fra undervisninga gir ikke reduksjon i egenandelen. Det vil ble sendt ut faktura fra Vågå kommune våren 2023.
  • Det er maksimum 12 plasser.

Vi har tre forskjellige workshops i løpet av vinteren 2023. Du kan lese mer om de enkelte lengre ned, men felles for alle er at de starter kl 10.00 og avsluttes 16.00. Ta på klær som tåler en flekk eller to og matpakke og drikke.

Datoer:

  • Keramikk: 20. og 21. januar. Her deles gruppen i to så si fra hvilken dag som passer, det er ikke sikkert vi kan gi deg ønsket ditt, men vi skal prøve.
  • Manga-tegning: 18 februar. Denne workshopen holdes samtidig med UKM så deltakere som skal delta med andre bidrag på UKM kan gjøre dette etter at workshopen er ferdig.
  • Stor skulptur: 18. mars. Her jobber dere på verkstedet til innlandets eneste teater\film\animasjons-produksjonsfirma Rainy day production så dere blir tett på hvor det skjer!
  •  

SJÅ HER FOR MEIR INFO OG PÅMELDING (PDF, 481 kB)

Sted

Skjåk kommunehus
 

Kontakt

Lom og Skjåk kulturskule
 

Stian Bøhle
Legg til hendelsen i din kalender