Næringsmøte i Skjåk

Næringsnettverket i Skjåk arrangerer møte med Sparebank 1 Lom og Skjåk og Skjåk kommune. Onsdag 8. november 2017 på Skjåk Turistheim kl 19.00.

Næringsmøte i Skjåk 1 - Klikk for stort bilete Torstein Lund Sperstad

Næringsnettverket i Skjåk

Næringsnettverket i Skjåk arrangerer møte med SpareBank 1 Lom og Skjåk og Skjåk kommune onsdag 8. november 2017 på Skjåk Turistheim kl 19.00. Alle bedriftene i Skjåk er velkomne til møtet.

•    Generell presentasjon av banken og deltakende personer.
•    Hva kan SpB1 Lom & Skjåk bidra med i nyetablerings- og driftsfasen (finansiering og rådgiving)
•    Forsikring og leasing
•    Spørsmål fra deltakere

Frå banken kjem; Unni Strand, Sigbjørn Opheim og Nils Arne Haugen. Styret i NIS er til stades, og næringssjef Eli Johanne Lundemo er med frå Skjåk kommune.

Du er velkommen til ein prat, og til å gje innspel om kva utfordringar bedrifta di har og kva som trengst av endra rammevilkår for å kunne ha ei livskraftig utvikling.

Det blir enkel servering.

Eli Johanne Lundemo
Næringssjef