Denne kvelden møter du:
- Bjørn Sverre Tengesdal og Marit Åbø: som byr på både engasjement og gode forteljingar frå jakt- og fiskeopplevingar til smaksopplevinger. Bjørn Sverre og Marit er gode på kaldrøkt fisk.
- Anna Kvåle: som har med seg smaksprøver og smil frå eigen grønsaksproduksjon.
- Arnstein Fjerdingren: som deler av erfaringar og lidenskap for jakt og for foredling av eigenproduserte og sjølvjakta kjøtprodukt.
- Terje Kveen; som sørgjer for historier og tips og triks frå fisking til råkåfisk i ein lett og humoristisk tone.
Gjennom kvelden får publikum høyre om ulike sider av matproduksjon og matglede – alt frå tradisjonar til moderne løysingar – og ikkje minst får ein smake på resultatet.
Ta med deg nysgjerrigheita, appetitten – og gjerne ein ven eller to.
Velkomen til ein smakfull kveld på biblioteket!