Lag og organisasjonar i Skjåk

På denne sida vil du etterkvart finne ein oversikt over lag og organisasjonar i Skjåk. Lista blir til etterkvart som laga registrer seg.

Lag og organisasjonar i Skjåk

Her er også ei lenke der dei som er registrert kan legge inn hendingar i kalenderen vår. 

Når laget eller verksemda er registrert, kan de også logge inn for å legge inn arrangement i kalenderen vår. Kalenderen ligg på framsida til Lesja kommune, og det er mogleg å abonnere på varslinger fra kalenderen (RSS). Denne kalenderen blir også kjelde for oppslag i ein ny app som heiter "Mitt sted" som skal innføres i hele Innlandet. Denne appen er geostyrt slik at folk som er på hytta, på ferie eller på gjennomreise, vil få opp varsling på sin mobil. Derfor er det viktig at de kan legge ut arrangement sjøl og halde alle oppdaterte. 

Når du har registrert brukar på din organisasjon, kan laget eller veksemda sjølv legge ut sine åpne arrangement i kalendaren på kommune si heimeside og registrere/oppdatere informasjon om laget i oversikten. Det er berre dei som har registrert seg som kjem opp i oversikten.

Det er svært viktig at informasjonen er oppdatert til dømes med ny leiar, nytt kontonummer eller andre endringar, både for søknader og utbetaling av ulike tilskott de kan søke på.

Oversikt lag og organisasjonar

Kontakt

Marianne Stensgård
Kultur og omdømme
Telefon 61 21 70 00
Mobil 909 41 702