Tilskotskurs for lag og foreiningar i Skjåk

Meld deg på tilskotskurs for lag og foreiningar 6 desember 2023!

Tilskotskurs for lag og foreiningar i Skjåk

Skjåk kommune har ei avtale om abonnement på Tilskuddsportalen. Tilskuddsportalen er eit digitalt oppslagsverk med over 2700 søkbare tilskot, og er eit gratis verkty der lag og foreiningar i Skjåk kan finne tilskot og støtte til gode prosjekt. 

Gå til Tilskuddsportalen

Bli med på Tilskotskurs

Deltakerne bes velge “Join with Computer Audio” etter at de har klikket på lenken på det aktuelle tidspunktet og alle deltakere har mikrofon avslått under kurset. Hvis det skulle være problemer med lyden, kan det noen ganger løses ved å logge ut og inn igjen.

I kurset legger vi vekt på å bygge opp motivasjon til å søke tilskudd, og videre til å arbeide strategisk og langsiktig. Vi viser hvordan Tilskuddsportalen praktisk kan brukes som et effektivt støtteverktøy, og vi tar også opp metodikk i arbeidet og i utforming av søknader. Kurset vil kunne være aktuelt for alle som søker tilskudd.

Kursholder er Øyunn Iversen. Hun er 34 år gammel og har en bachelor i kommunikasjon og prosjektledelse. Hun eier og driver flere ulike selskaper innen kunst og rusfrie rammer og har god erfaring i utforming av søknader.

Vi håper dere får godt utbytte av kurset og eventuelle spørsmål kan rettes til undertegnede eller support@tilskuddsportalen.no.

Om Tilskuddsportalen:

Tilskuddsportalen består av to portalar: Ein for kommunetilsette og ein for friviljuge i lag og foreiningar samt organisasjonar. Tilskuddsportalen er eit digitalt oppslagsverk med over 2700 søkbare tilskot. Tilskuddsportalen gir ei god oversikt over ulike tilskot.

Her kan lag og foreiningar:
•    Finne tilskot å søkje på
•    Lese siste nytt om tilskot
•    Dele informasjon og lære av kvarandre
•    Få viktig informasjon frå kommunen
•    Få eit månadleg nyheitsbrev med tips om tilskot

Kontakt

Marianne Stensgård
Kultur og omdømme
Telefon 61 21 70 00
Mobil 909 41 702